top of page

vr 17 sep

|

Amsterdam

100 uur voor Only Friends

Voor de "Older friends" een half uurtje optreden.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
100 uur voor Only Friends
100 uur voor Only Friends

Tijd en locatie

17 sep 2021 11:00 – 11:30

Amsterdam, Beemsterstraat 652, 1027 ED Amsterdam, Netherlands

Over het evenement

Ook dit jaar komt er natuurlijk weer een editie van 100 uur 4 Only Friends. Door alle COVID maatregelen was de 2de editie een online editie zonder live publiek vanuit het Friendship Sportcentre, de thuishaven van sportclub Only Friends. De 2 vrienden Bert & Barry presenteerden 100 uur non-stop een show met muziek, optredens en mooie verhalen.Dit bleek wederom een gouden formule met hilarische momenten, waarop de 2 vrienden en kijkers werkelijk van hun stoel afvielen van het lachen.

Mede door de samenwerking met Café Tante Roosje is ook deze editie een geweldig succes geworden met als resultaat een geweldig mooi geld bedrag dankzij alle donaties maar ook een enorme boost aan de naamsbekendheid van Only Friends.

Doordat de vrienden 100 uur non-stop online waren werd er werkelijk in het hele land maar ook daarbuiten vol overgave meegekeken , zelfs in menig Cafe was het live te volgen via de schermen, van Groningen tot aan Maastricht, maar zelfs waren de vrienden te zien in Gran Canaria.

Vanaf 14 september zal de 3de editie plaatst gaan vinden. Ditmaal zullen wij wederom gaan uitzenden vanuit het Friendship Sport Centre. Hoe mooi is dat!

In de hoop dat alle COVID maatregelen achter de rug zijn, zal ook ditmaal alles online te volgen zijn waarbij het publiek natuurlijk welkom is, maar ook zal er elke avond een feestavond zijn met de artiesten uit Café Tante Roosje.

Wij hopen natuurlijk weer op jullie support!

Groet Team 

100 uur 4 Only Friends

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page