top of page

za 02 okt

|

Zonnehuis

De Jantjes voorstellingen

Komen jullie gezellig kijken en dan ook mee zingen?

Registratie gesloten
Zie andere evenementen
De Jantjes voorstellingen
De Jantjes voorstellingen

Tijd en locatie

02 okt 2021 20:00 – 10 okt 2021 17:00

Zonnehuis, Zonneplein 30, 1033 EK Amsterdam, Nederland

Over het evenement

De volledige musical in een nieuwe bewerking. Daarmee vieren we 100 jaar theatersucces. 

Met een grote cast en alle beroemde liedjes, onder andere: "Poen" "Wordt nooit verliefd" "Nou tabé dan" "Omdat ik zoveel van je hou" "Als de tros wordt losgesmeten" "O mooie Westertoren" "Daar komen de Jantjes"

HET VERHAAL In het café van Tante Piet in de Amsterdamse Jordaan is het een komen en gaan. Blonde Greet, Toffe Jans, Mooie Leendert, zijn vrouw Doortje en de straatmuzikanten Na Druppel en De Mop komen dagelijks hun borreltje drinken en proberen ieder op eigen wijze iets van het leven te maken. Zo ook De Jantjes, Dries, Manus en Toon, net afgezwaaid uit het leger lukt het hen niet om hun leven op de rit te krijgen. Door intriges, verloren liefdes, geldproblemen en misverstanden besluiten zij Amsterdam de rug toe te keren en te vertrekken naar Nederlands Indië. En dramatisch afscheid aan de kade volgt. Als ze na jaren terugkeren is het feest in de Jordaan, maar er blijkt er veel veranderd!

Muzikale leiding: Bert Stoots 

Accordeon: René Trok 

Regie: Evert de Vries 

Stemcoaching en assistent-regie: Sylvia Alberts 

Choreografie: Yolanda Germaine

Van zaterdagavond 2 t/m zondagmiddag 10 okotber 2021 in Theater Het Zonnehuis, Zonneplein 30, Amsterdam-Noord (Tuindorp-Oostzaan) 

Tickets €27,50 | met korting €21,50 Prijzen inclusief pauzedrankje en garderobe

Geldige korting (pasje tonen bij entree voorstelling: CJP, Stadspas Amsterdam, 65+, Studentenkaart, Huisvuilpas Noord, Vriendenpas Stadsherstel. 

Groepskorting mogelijk: neem contact met ons op.

De opvoeringen van Herman Boubers musical De Jantjes mogen gegeven worden met speciale toestemming van het I.B.V.A. Holland bv te Alkmaar en uitgeverij Vink. 

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page