top of page

za 25 mrt

|

Zandvoort

Finish Feest 30 van Zandvoort - Mark & Friends

Finish FEEST "30 van Zandvoort" Ik zing rond 15:10 en 16:55 :D De wandeltocht van le Champion, finisht uiteraard weer op het Gasthuisplein èn wij maken daar een feestje van met Mark Meijer & Friends!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Finish Feest 30 van Zandvoort - Mark & Friends
Finish Feest 30 van Zandvoort - Mark & Friends

Tijd en locatie

25 mrt 14:00 – 18:00

Zandvoort, Gasthuisplein 10, 2042 JM Zandvoort, Netherlands

Over het evenement

Finish FEEST "30 van Zandvoort" De wandeltocht van le Champion, finisht uiteraard weer op het Gasthuisplein èn wij maken daar een feestje van met Mark Meijer & Friends!

Niet voor niets heet dit wandelevenement van Le Champion de 30 van Zandvoort. Al het unieke van de Noord-Hollandse badplaats en de directe omgeving komt samen in deze afwisselende route. Je wandelt over het Noordzeestrand, door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en langs de Ruïne van Brederode en het Landgoed Duin & Kruidberg. Toch iets minder kilometers maken? Kies dan voor de 18 km met onder meer een bezoek aan het prachtige Vogelmeer. Ga je juist voor meer kilometers? Kies dan voor de 35 km waarbij de eerste 5 km over het asfalt van Circuit Zandvoort wandelt. Na afloop vier je jouw prestatie op een van de vele terrasjes in de gezellige dorpskern van Zandvoort.

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page