top of page

za 30 sep

|

Purmerend

Kennismarkt Zorg en Ondersteuning Purmerend

Zaterdag 30 september van wordt de 'Kennismarkt Zorg en Ondersteuning Purmerend' gehouden in de Markthal op de Koemarkt. En ik mag zingen van 12:30 tot 13:00 uur en van 14:00 tot 14:30

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Kennismarkt Zorg en Ondersteuning Purmerend
Kennismarkt Zorg en Ondersteuning Purmerend

Tijd en locatie

30 sep 12:30 – 14:30

Purmerend, Koemarkt 52, 1441 DD Purmerend, Nederland

Over het evenement

Op deze beurs kunnen de inwoners bij circa 30 kraampjes kennismaken met organisaties waar men met een eventuele (hulp)vraag terecht kan zonder verwijzing van huisartsen of specialisten. Ook mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk, zijn van harte uitgenodigd! Veel deelnemende organisaties zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers. De markt wordt om 11.00 uur geopend door wethouder Harry Rotgans van gezondheidszorg en welzijn.

Veel mensen weten niet bij welke organisaties ze kunnen aankloppen wanneer ze vragen hebben op het  gebied van zorgverlening of ondersteuning. Zolang je nergens last van hebt, is het immers niet nodig om weten waar je ze kunt vinden… toch?! Echter, hoe eerder stappen worden ondernomen om vast informatie te vergaren of antwoorden op vragen te krijgen, hoe groter de kans dat een probleem niet erger wordt. Het is dus altijd handig om deze organisaties te kennen. Daarom hebben enkele organisaties het initiatief genomen deze markt te organiseren; ondersteund door de gemeente Purmerend.

Purmerend kent een groot aantal algemene voorzieningen voor (hulp)vragen dat beschikbaar is zonder indicatie; het zogenaamde voorliggende veld. Via deze kennismarkt kunnen inwoners kennismaken met de organisaties die deze voorzieningen voor jeugd en volwassenen bieden. Bij sommige worden die geboden door vrijwilligers. Helaas kampt een aantal organisaties met een tekort aan vrijwilligers. Daarom wordt daar op deze informatiemarkt ook uitgebreid aandacht aan besteed.

Omdat de markt zeker ook een gezellig ontmoetingspunt mag zijn, zullen er foodtrucks staan voor koffie, thee, een ijsje, hamburgertje of gezonde snack. Daarnaast zijn er binnen en buiten enkele activiteiten voor de kinderen zodat de ouders rustig kunnen rondwandelen en praten.

Wanneer
  • Zaterdag 30 september 2023 van 11.00 - 15.00 uur

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page