top of page

di 22 dec

|

De Nieuwe KHL

Met Kerst Stralen De Sterren | Liedjes over Kerst, liefde en hoop (1)

1,5 meter sessies in theatercafé-restaurant De Nieuwe KHL, intieme optredens, eten en drinken in clubsfeer (Horeca is nog niet zeker). We stoken het kerstvuur hoog op met ruim een uur troost, melancholie en klassiek kerstrepertoire.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Met Kerst Stralen De Sterren | Liedjes over Kerst, liefde en hoop (1)
Met Kerst Stralen De Sterren | Liedjes over Kerst, liefde en hoop (1)

Tijd en locatie

22 dec 2020 19:30 – 21:00

De Nieuwe KHL, Oostelijke Handelskade 44, 1019 BN Amsterdam, Netherlands

Over het evenement

1,5 meter sessies in theatercafé-restaurant De Nieuwe KHL, intieme optredens, eten en drinken in clubsfeer

We stoken het kerstvuur hoog op met ruim een uur troost, melancholie en klassiek kerstrepertoire. Talent uit de Nederlied-cast van musical De Jantjes is in het Nederlands- en Engelstalige zangrepertoire gedoken en boven gekomen met mooie en bekende liedjes over Kerst, liefde en hoop. Eindelijk wat verlichting in deze barre tijden, waarin we leven tussen hoop en vrees. Ze zingen de zorgen even aan de kant.

Zang: Ivonne van Hattem, Emile Baars, Kim Ansink, Gillyan Broers en Janneke de Groot Duo-presentatie: Sylvia Alberts & Evert de Vries Piano: Geert Bremer

Maandag 21 en dinsdag 22 december 19.30 uur.

Als een voorstelling niet doorgaat, blijven kaarten geldig voor een andere datum of krijgt u uw geld terug.

Theatercafé-restaurant De Nieuwe KHL 1,5 METER SESSIES. Intieme optredens, eten en drinken in clubsfeer. Optredens van chansonniers, liedjeszangers en podiumbeesten van ruim een uur. Een kaartje kost 20,-, inclusief een welkomsthapje en -drankje. Er zijn kaarten voor 1 persoon of voor 2 personen. Je hebt daarmee een vaste plaats in de zaal, vanwaar je goed zicht hebt op het optreden.

Er zijn ook tafeltickets voor 2 personen voor 90 euro. Daarvoor krijg je een eigen tafel, een welkomstdrankje en -hapje en een 2 gangen keuzemenu. Dat serveren we aansluitend of voorafgaand op het optreden. Liever in het restaurant of op het terras eten? Dat kan ook.

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page