top of page

wo 13 mei

|

MS De Jordaan

Songfestivalvaart

Ben jij ook een fan van het Songfestival? Wij van MS de Jordaan houden er wel van! Onze Entertainers nemen je mee op reis tijdens de Songfestivalvaart. Vele klassiekers zullen de revue passeren. Dat gaat zeker een gezellig avondje worden!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Songfestivalvaart

Tijd en locatie

13 mei 2020 19:00 – 22:00

MS De Jordaan, Steiger 14 Amsterdam

Over het evenement

 

Ben jij ook een fan van het Songfestival? Wij van MS de Jordaan houden er wel van!

Onze Entertainers nemen je mee op reis tijdens de Songfestivalvaart. Vele klassiekers zullen de revue passeren. Dat gaat zeker een gezellig avondje worden!

Vrijdag 15 mei is al uitverkocht maar er zijn nog kaarten beschikbaar voor woensdag 13 mei a.s. Op = Op.

Het programma is als volgt: U wordt om 19 uur ontvangen met een glaasje bubbels en lekkere borrelhappen. Om 19.15 uur vertrekt MS de Jordaan richting de skyline van Amsterdam. Mariska van Kolck, Joki Beerendonk Artiest, Gillyan en Luc Meijer nemen je mee terug in de tijd.

Wi kent ze niet? Lekker meezingen met de hits van ABBA, Johnny Logan, Sandra Kim, Nicole, Frizzle Sizzle, Céline Dion, Ruth Jacott Edsilia Rombley, Maggie MacNeall, Milk & Honey, Heddy Lester, Brotherhood of Men, Teach In en vele andere klassiekers. Uiteraard is er genoeg ruimte op de dansvloer om je uit te leven.

De bemanning zorgt de hele avond voor genoeg drinken en er komt een keur aan lekker hapjes uit de kombuis voorbij. Je komt niets te kort. Om 22 uur meren wij weer aan bij Steiger 14 achter het Centraal Station van Amsterdam.

Vier je dit feestje samen met ons mee?

https://www.msdejordaan.nl/…

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page