top of page

ma 09 okt

|

Koemarkt

TiP 2023

Op maandag 9 oktober 2023 organiseert Stichting Vrienden voor Purmerend “Tongen in Purmerend” voor inwoners van de Beemster en Purmerend die een steuntje in de rug verdienen.

TiP 2023
TiP 2023

Tijd en locatie

09 okt 17:30 – 20:00

Koemarkt, Koemarkt, 1441 Purmerend, Nederland

Over het evenement

Op maandag 9 oktober 2023 organiseert Stichting Vrienden voor Purmerend “Tongen in Purmerend” voor inwoners van de Beemster en Purmerend die een steuntje in de rug verdienen. Zij worden door ons nou eens lekker in het zonnetje gezet en ontmoeten tegelijkertijd andere mensen, waarmee zij wellicht op een later tijdstip een kopje koffie kunnen gaan drinken.

  • Deelnemers krijgen een heerlijk, volledig verzorgd en kosteloos diner met als hoofdgerecht vis aangeboden in één van de vele deelnemende restaurants in Purmerend.
  • Tijdens het diner zijn er diverse optredens.
  • Er is busvervoer beschikbaar (heen en terug), volgens een vooraf vastgestelde route. Individueel vervoer wordt door ons niet aangeboden.
  • Een paar weken voorafgaand aan het diner ontvangen onze gasten alle benodigde informatie over waar en hoe laat zij worden verwacht op 9 oktober 2023. Deze informatie wordt tezamen met een toegangskaart naar het huisadres toegestuurd.

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page