top of page
  • Foto van schrijverGillyan

Doe dingen waar je hart van gaat zingen!

Daar staan we dan aan het begin van de versoepelingen en meteen zijn die merkbaar in mijn agenda. De afgelopen anderhalve week kreeg ik al 10 aanvragen voor optredens en 5 zijn gewoon al definitief ook. Op 4 juli hebben we eindelijk weer de zomerfair bij het Inloophuis Wij-Allemaal waar ik mijn stem mag laten horen.

Ik krijg zo nu en dan een opdracht voor Liedje voor een Liefje en de meeste zijn echt uitdagingen, maar tot nu toe super leuke reacties over de resultaten. Ik ben een blij mens. Oh ja, en eergisteren weer een telefoontje van Petra, dat we weer gaan varen met MS de Jordaan. Zo’n zin in.


Ondertussen heb ik bijna dagelijks contact met mijn manager Max, want die zit vol ideeën en de meeste zijn ook nog eens heel leuk, maar daar horen jullie gaandeweg pas wat van 😉.

Met de cast van de “De Jantjes” zijn we volop aan het repeteren, en zoals het er nu uitziet, gaan we die van 2 tot en met 10 oktober 2021 eindelijk opvoeren. En als je wil komen genieten, ga dan snel naar www.nederlied.nl/musical-de-jantjes om jouw kaarten te reserveren. Ik denk zomaar dat de tweede helft van 2021 een fantastische tijd met veel optredens en vooral veel plezier gaat worden. Ik ben gewoon lekker bezig en geniet de afgelopen weken van het zonnetje op mijn balkonnetje.


Vanmorgen had ik een interview met Shelley over wat ik allemaal aan het doen ben qua zang. Dat lees je binnenkort in onze plaatselijke krant en ik zal het natuurlijk delen op mijn socials.


Iedereen veel plezier met alles wat je gaat doen: “Doe dingen waar je hart van gaat zingen!”

Last but not least, mijn nummer Elke Dag wordt lekker vaak beluisterd en bekeken op Spotify en YouTube.


Muzikale groetjes, Gillyan

172 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Vakantie

Binnenkort komt mijn nieuwe nummer "Elke Dag" uit. Alle voorbereidingen zijn getroffen; de videoclip door Niels Horstman staat klaar, de plugger (zij gaat mijn nummer promoten) is geboekt, de cd-singl

bottom of page