Doe wat je leuk vindt!

Dat doe ik namelijk ook, zoveel mogelijk en dat juist dankzij het feit dat ik praktisch aan huis gekluisterd ben. Ik wandel nu elke dag, Bodypump thuis in mijn huiskamer wanneer ik zin heb, oefen veel liedjes thuis en lees veel meer.


Ik heb mezelf ook leuke dingen cadeau gedaan, een meditatietraining in de natuur, een detox-yoga weekend in april, een PowerUp programma van Powerstation., een videosessie met Maria om mijn social media er mooier uit te laten zien en weer een demo opnemen in de studio van Music Experience. Ook reageerde ik afgelopen maandag spontaan op een post en volgende week heb ik daarvoor tv-opnames, hoe leuk is dat.


En dan mijn nieuwe liedje, ergens volgende maand ga ik het nummer uitbrengen dus komende tijd wat afspraken met Max hoe we dit gaan aankleden en daar heb ik super veel zin in.


Zondag is het trouwens Valentijnsdag. Wil je nu jouw geliefde persoon eens anders verrassen dan met een kaartje of een bos bloemen (die nu duurder zijn dan andere jaren ;)) geef dan mijn Liedje voor een Liefje cadeau.

Je hebt tot morgenochtend om het te bestellen, dan heb je het op tijd binnen (wel een nummer uit mijn repertoire).


Muzikale groetjes,

Gillyan
4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2020 door Gillyan. Met trots gemaakt met Wix.com