top of page
  • Foto van schrijverGillyan

Doe wat je leuk vindt!

Bijgewerkt op: 25 mrt. 2021

Dat doe ik ook en eigenlijk dankzij het feit dat ik praktisch aan huis gekluisterd ben. Ik wandel nu elke dag, sport veel meer, lees veel en oefen veel liedjes thuis in mijn huiskamer.


Ik investeer dit jaar ook nog meer in zichtbaar zijn; een paar videosessies met Maria om mijn social media er mooier uit te laten zien. Heb onlangs weer een demo opgenomen, "Ik hou van mij", in de studio van Richard - Music Experience. En in mei staat een sprankelende fotoshoot met Petra Rijk op de agenda.


En dan mijn nieuwe liedje, ergens volgende maand ga ik het nummer uitbrengen dus komende tijd veel afspreken met Max, want binnenkort moet er een videoclip opgenomen worden en daar heb ik super veel zin in.


Weet je wat ik ook heel leuk vind? Liedje voor een liefje opnemen. Het afgelopen jaar mocht ik dat al vaak doen, zo te gek. De reacties naderhand zijn mooi, bijzonder en lief. Dus wil je jouw geliefde persoon nu eens anders verrassen dan met een kaartje of een bos bloemen, geef dan mijn Liedje voor een Liefje cadeau.

Kies een nummer uit mijn repertoire en je hebt het linkje binnen 5 dagen in je mailbox of op de app. Wil je een nummer dat ik nooit eerder zong dan overleggen we eerst of dit kan en of er een muziekband van is. Daar heb ik dan uiteraard iets meer tijd voor nodig.


Afgelopen zondag heb ik samen met mijn collega's van de MS de Jordaan weer een gezellige livestream verzorgd, duimen jullie mee dat we binnenkort weer mogen varen. Heb er zo een zin in weer, we kunnen bijna niet wachten ;).


Muzikale groetjes,

Gillyan






99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Vakantie

bottom of page