top of page
  • Foto van schrijverGillyan

Elke Dag

Bijgewerkt op: 9 nov.

Binnenkort komt mijn nieuwe nummer "Elke Dag" uit. Alle voorbereidingen zijn getroffen; de videoclip door Niels Horstman staat klaar, de plugger (zij gaat mijn nummer promoten) is geboekt, de cd-singles zijn binnen, de fotoshoot door Petra Rijk geschoten, mijn nieuwe social media videopakket almost ready (door Maria Slaman). En ik? Ik ben er meer dan klaar voor.

De eerste reacties op de teaser zijn al super leuk, lief en bijzonder; "Wat een gaaf nummer, echt zo jij" en "Je lijkt op iemand? Ik durf het bijna niet te zeggen." "Op wie dan?" "De Zangeres zonder Naam" of "Marianne Weber." Huh? Haha..

Gisteren kreeg ik van Max mijn cd-single in een mooie lijst met een bos bloemen officieel overhandigd.

Max van Deijk, mijn manager sinds augustus 2020, heeft de afgelopen maanden in mijn zangcarrière al veel voor me betekend. Ik zat net in zijn stal toen hij mij aanspoorde om meteen weer een nummer op te gaan nemen, zo gezegd, zo gedaan. Hij heeft ook nog eens een groot netwerk en daar pluk ik nu al de vruchten van. Het is vooral investeren in mijzelf op dit moment en als we weer mogen optreden dan gaan we lekker veel zingen en optreden. Maar wellicht hoor je mijn nummer binnenkort wel al op één van de vele radiostations die Nederland rijk is, voorbij komen. Duimen jullie mee? En zodra het weer mag doen we de cd-release natuurlijk lekker dik over met een echt feest.


Delen jullie mijn nummer Elke Dag heel veel als ie online komt en duimen jullie mee dat we snel weer mogen optreden?


Muzikale groetjes,

Gillyan
215 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Vakantie

bottom of page