top of page

Gelukkig nieuwjaar 🎇

Alleen verliep mijn oud & nieuw totaal anders, want twee dagen ervoor kreeg ik griep. Dus het laatste toffe optreden op 31 december op de MS de Jordaan kon ik helaas niet zingen. En inmiddels al 4 dagen ziek en duizelig ook. Hopelijk knap ik snel weer op, want komende vrijdag staat mijn eerste van het nieuwe jaar alweer gepland.


Overigens heb ik een geweldig muzikaal, sportief en gezellig 2022 gehad. Toen we eenmaal weer mochten zingen liep mijn agenda lekker vol. Met hele drukke weken in het laatste kwartaal.


Sportief en mentaal gezien ben ik enorm gegroeid doordat ik bij Hunters Academy ben begonnen in april en daar nog steeds 2 keer in de week heerlijke trainingen volg. Lekker vroeg op en een fijne start van mijn dag. Daardoor ben ik ook beter op mijn eten gaan letten en vooral eet ik meer.


Komend jaar staat in het teken van meer nieuwe liedjes aan mijn bestaande repertoire toe te voegen. Veel oefenen dus en ook echt leuke nummers vinden die bij mij passen. Ondertussen blijf ik lekker werken in de horeca bij Zomaar want dat vind ik nog steeds super leuk om te doen.


Volgen jullie mij al op social media? Nee klink dan het icoontje van jouw favoriete social media kanaal aan op mijn website en klik op volg. Dat vind ik leuk. Speciale dank aan mijn manager Max. Op naar nog meer te gekke optredens 😘


Ik wens iedereen een mooi, muzikaal, fit en liefdevol 2023.


Muzikale groetjes,

Gillyan50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page