top of page
  • Foto van schrijverGillyan

Heb je me gezien?!

Wat een lieve reacties allemaal op mijn deelname aan Hit the Road! Afgelopen zaterdag was het eindelijk zo ver. De hele week ervoor zat ik in spanning, want wat hadden ze er van gemaakt? En was ik nou nerveuzer dan ik me kon herinneren? Zong ik wel goed?


Maandag 14 september kreeg ik het verlossende mailtje dat ik mocht delen op social media dat ik op 19 september in de uitzending zat. Zelf had ik dat al ingeschat gezien de deelnemers die er voor mij in zaten de aflevering ervoor. Natuurlijk niet bij wie en met wie en wat ik ging zingen, dat was nog een verrassing.

Woensdag 16 september had ik een heel leuk radio-interview met Linuccia Burghoorn bij RTV-Purmerend. Natuurlijk ging dat over mijn deelname aan Hit the Road.

Donderdag 17 september stond ik 's morgens te zingen voor de 100uur 4 Only Friends. Een prachtig mooie actie wat is opgezet voor de tweede keer door Barry Brand en Bert de Jong. De laatste belde mij woensdagmiddag of ik de volgende morgen om 11 uur belangeloos wilde zingen voor de vooral oudere Friends (klik op de link en je kunt de livebeelden nog een keer terug zien). Natuurlijk wilde ik dat.

Vrijdag 18 september zag ik een nieuwe post met kort filmpje voorbij komen op de facebookpagina van Hit the Road: "Oeps.. Gordon is van Tinder afgegooid... #tinder#dateleed#hittheroad" en toen was het wereldkundig. Dus meteen delen. Nog geen uur later appte mijn vriendin Simone me, die op dat moment in Spanje vertoefde, dat ik ook met datzelfde filmpje in De Telegraaf stond :D.

Zaterdag 19 september al wat verjaardagsvisite voor Dylan die 21 september jarig was. En 's middags kwamen mijn vriendinnen Tessie en Astrid die meteen ook samen met mij zouden gaan kijken. Jeetje de avond verliep nooit zo langzaam. Het leek wel wachten op het nieuwe jaar, haha. En toen was het zover. Ik kwam wel ergens na het tweede reclameblok, was nog nerveuzer dan ik voor de auditie was geweest. En wat was het leuk geworden.

Daarna ontplofte mijn what's app en facebook, iedereen bedankt voor alle te gekke, lieve, leuke en zelfs emotionele reacties. Ik zit nog steeds op een roze wolk, echt waar.

Voor degenen die het zich afvroegen; “Ja we stonden op een trailer (zie foto ;)). En ja vooraf heb ik een coronatest gehad!” Er reed ook precies zo een zelfde auto mee voor de instapshots.


Met Gordon op de opnamedag van Hit the Road

Wat een geweldige ervaring was het met Gordon, Kim en Denise in de auto. Enorm gelachen en wat kwam er veel aan bod van wat ik heb verteld. Leun op mij van Ruth Jacott is ondertussen zo'n rode draad in mijn leven.

Enne het smaakt zo naar meer, ik vond het te leuk om te doen, dus op naar het volgende avontuur.


Dit is de link naar YouTube met mijn versie van "Leun op mij" in Hit the Road en het hele programma terugkijken kan via deze link op Kijk.nl


Muzikale groetjes, Gillyan106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page