top of page
  • Foto van schrijverGillyan

Ik ben zo blij!

Afgelopen maand lekker aan het werk geweest bij 1890, maar in die periode ben ik wel bijna 2 weken echt snotverkouden geweest en kon ik daardoor mijn eerste geplande muziekvaart sinds begin november niet doen. Wel in samenspraak met Petra natuurlijk, want de dag erna zou ik sinds 2019 ook weer bij het finish feest van de 30 van Zandvoort mogen. Zingen voor ruim 7500 wandelaars is natuurlijk zo gaaf om te doen dus besloten 1 optreden knallen ipv 2 halfbakken. Samen met Mark en Patrick bij het Wapen van Zandvoort en met heerlijk zonnig weer, feestje dus 🎉

De week erna, afgelopen zaterdag, mocht ik dan eindelijk weer op MS de Jordaan staan samen met Eddie en Johann en wat een feest werd dat afgelopen zaterdag.

Nu word ik net benaderd om zondagmiddag in een verzorgingshuis te komen zingen, want het koor wat ze geboekt hadden is grotendeels geveld door Corona. Toevallig heb ik nog een gaatje vrij 🙏🏼


Binnenkort ga ik samen met Max weer eens kijken wat we kunnen doen de komende tijd. In ieder geval komen er ook al boekingen binnen voor het einde van het jaar, me like it.


Mooie dag vandaag lieve mensen.


Muzikale groetjes,

Gillyan

154 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page