top of page
  • Foto van schrijverGillyan

Just sing and smile..

Bijgewerkt op: 28 aug. 2020

Mijn laatste blog is alweer een tijdje geleden. Ik had gewoon even geen inspiratie om de afgelopen maanden iets op te schrijven. Was aan de opruim, aan het weggooien, weggeven, verkopen en van alles regelen, maar ik heb de afgelopen weken weer "lichtjes in de tunnel" gezien. Marc de Hond schreef in zijn mooie en aangrijpende boek: “Er is niet alleen licht aan het einde van de tunnel, maar je kunt ook gewoon de lampjes in de tunnel ophangen”. Wat een inspirerende man was hij en dit was zijn manier om mooie dingen in het leven te blijven zien, may he rest in peace.


Die lichtpuntjes zijn voor mij iedereen om mij heen die mij dierbaar is. En zo nu en dan weer een optreden op de MS de Jordaan. Oh ja en nog iets super te gek wat op mijn pad kwam, maar daar mag ik nog niet teveel over zeggen. Ik zie de toekomst positief tegemoet.
Op 4 augustus jl. heb ik na een heel leuk gesprek met Max van Deijk mij aangesloten bij zijn management. Ik heb dus nu een manager. En hij houdt van aanpakken, want er staan meteen al hele leuke afspraken in de agenda. Ook daarover later meer. En op 4 september aanstaande krijg ik de sleutel van mijn nieuwe huurwoning. Dat voelt best fijn. Ik zie nu ook dat 4 toch mijn lievelingsgetal is (was het trouwens al).


Ik zou wel van alles op willen schrijven, maar ik houd het voor nu kort. Schrijf je in via Contact op mijn website en zo blijf je op de hoogte van alle leuke dingen die ik de komende tijd ga en mag doen. Je krijgt dan gewoon een mailtje of een newsflash in jouw mailbox.


Muzikale groetjes, Gillyan

126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Vakantie

bottom of page