top of page

Moeder en zoon 👍


Als ik al stiekem hoopte dat mijn zoon ooit met mij, zijn moeder, een liedje op zou willen nemen heeft “ons project” toch wel mijn stoutste dromen overtroffen. We zitten nu na 2,5 week op Spotify op 293 maandelijkse luisteraars 🤩🤩!


Van de week zat ik op mijn YouTube kanaal naar de oude filmpjes van Dylan, bijna allemaal zingend, te kijken 🥰. En omdat ik al vanaf zijn geboorte voor en met hem zing had ie al heel jong gevoel voor muziek en toon. Die filmpjes kun jij ook bekijken trouwens.

Hij zei op 7-jarige leeftijd tegen mij (toen ik een nieuw liedje aan het oefenen was in de huiskamer) “dat was niet goed!” 😂


Nu is Dylan bijna 15 en is zijn liefde voor muziek zo mogelijk nog groter dan die van mij. Van JID tot Finneas, van Kendrick Lamar naar Vince Mendoza. Maar rap heeft zijn hart gestolen.


In Cry to me heeft Dylan de Nederlandse raptekst zelf geschreven, maar de volgende moet Engels zijn, zei ie laatst. En misschien is zijn volgende project met mij, zijn moeder 😍


Muzikale groetjes,

Gillyan


Te beluisteren op Spotify en Deezer en met videoclip op YouTube.


#crytome #maxvandeijkmanagement #gillyan #Dylan #videoclip

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page