Vakantie

Afgelopen zondag ben ik met Dylan met de auto richting de Spaanse zon gereden. Aangezien ik uitgerust voor de reis wilde blijven deden we dit met 2 overnachtingen. Muziekje aan, mee blèren met de liedjes die we kennen, grapjes en grolletjes maken, soms ook mopperen op de af en toe idiote manoeuvres van de Franse en Spaanse vrachtwagenchauffeurs en proberen te genieten van alle mooie landschappen die voorbij vliegen. Vooral die zonnebloemvelden 🤩☀️


Vakantie in Spanje betekent voor mij: zon, relaxen, beetje Netflixen, zwemmen, wandelen, shoppen, de omgeving verkennen, wandelen, beetje baantjes trekken, lekker eten, uitslapen (tot 7 of 8 uur, haha), mijn dagelijkse workout doen en lezen.

Het eerste boek heb ik gisteren al uit gelezen, daar vloog ik echt doorheen: “Dit boek brengt geluk” van Evelien van der Werff, een echte aanrader dus. En vooral de titel wat mij deed besluiten om het boek te kopen. De 6 minuten en 6 seconden per dag (blz. 75) ga ik dus vanaf vandaag doen. Vooral de “Waar wil ik vanavond blij om zijn vraag?” wordt een hele bewuste voor mij vandaag 🙏🏼Ik ben de ochtend weer begonnen met 20 minuten oefeningen van VShred, want de komende weken moet ik sowieso de fijne PT’s van Maxime missen.

Dus lekker bezig blijven en ook relaxen en ondertussen veel (mee)zingen met mijn repertoire en nieuwe liedjes oefenen. Want hopelijk mogen we binnenkort weer optreden voor publiek. Hopen jullie mee?


Mooie dag allemaal.

muzikale groetjes van Dylan en mij.

Gillyan

152 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Binnenkort komt mijn nieuwe nummer "Elke Dag" uit. Alle voorbereidingen zijn getroffen; de videoclip door Niels Horstman staat klaar, de plugger (zij gaat mijn nummer promoten) is geboekt, de cd-singl