top of page
  • Foto van schrijverGillyan

We gaan weer zingen

En ik kan je zeggen, daar heb ik enorm veel zin in. Inmiddels heb ik een leuke baan bij Bar Anno 1890 in Amsterdam erbij en de eerste 2 geboekte optredens zijn al binnen.

Gisteren tijdens de persconferentie maakte mijn hart een sprongetje hoor. Twee dagen geleden kregen we al bericht dat de MS de Jordaan ook weer geboekt wordt, dus nu komt alles weer op gang, eindelijk.


Ik houd het kort deze keer, maar er komt vanzelf weer inspiratie om meer te schrijven.

Mijn eerste openbare optreden is 26 maart tijdens de “30 van Zandvoort” en ik sta dan weer met Mark & Friends op het finish feest bij het “Wapen van Zandvoort” op het gasthuisplein. Dus ook als je niet aan de wandeltocht meedoet zeg ik kom gezellig.


Oh ja, na het optreden is er een ouderwetse Amsterdamse avond in 1890 met leuke artiesten, waar ik overigens dan zelf aan het werk ben, maar het wordt natuurlijk gezellig. Wil je eten van tevoren reserveer dan op tijd, want het loopt nu al storm. Enne 26 februari is de eerste Amsterdamse avond van 2022 (ook dan werk ik).


Houd mijn agenda op www.gillyan.nl in de gaten waar en wanneer ik mag zingen. Ik mag hem weer vullen :D. En op www.maxvandeijkmanagement.nl staan alle artiesten in Max zijn stal ;).


Muzikale groetjes, Gillyan


114 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page