top of page
  • Foto van schrijverGillyan

We mogen weer 🎤

Eindelijk mag ik weer optreden voor gezelschappen tot 30 personen. Vanaf juli gaat dat aantal gelukkig omhoog. En het mooie is, ik ben al 3x geboekt (buiten de optredens die er aan komen op MS de Jordaan 👏🏼) sinds afgelopen vrijdag. Ik heb zoveel zin om weer op te treden!


Ben je eigenlijk al geabonneerd op mijn YouTube kanaal, Gillyan1969? Ik post regelmatig covers die ik mooi of leuk vind.

In mijn webshop kun je vanaf nu een “Liedje voor een liefje” aanvragen. Mijn repertoire staat op Spotify in Gillyan loves to sing. Doe deze cadeau in de vorm van een video of boek mij gewoon live, bijna alles is mogelijk. Gewoon mailen naar liedjevooreenliefje@gillyan.nl

Neem een kijkje op mijn website en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte en weet je de laatste nieuwtjes het eerst.

Muzikale groetjes,

Gillyan
41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Vakantie

bottom of page