top of page

Zingende barkeepster 🤩

Onderweg naar de dokter vanochtend, voor een kleine check, licht mijn bandenspanning reset op mijn dashboard weer op. Ik zeg weer omdat ik al sinds ik deze auto ruim 6 jaar geleden kreeg regelmatig mijn rechter achterband moet oppompen. En daarmee bedoel ik 1 á 2 x per week. Hing al meerdere keren aan de telefoon met de dealer. Ging ik weer naar de garage in Zaandam maar ze konden nooit iets vinden. Zit nu dus bij de garage te wachten. Mooi de tijd voor een blog dus 😉Het leukste nieuws is dat ik weer de studio in ga om een nieuwe single op te nemen, maar daar schrijf ik meer over in een later blog. En ik heb nog iets leuks wat ik ga doen dit jaar. Dit “idee” is door Isabel aangedragen en zeker niets nieuws onder de zon, omdat ik ooit al als zingende barkeepster bij Mark in café Ondersteboven werkte. En misschien ken je Pasta e Basta en sinds recent Café Saté Amsterdam ook wel al.

Die bediening achter de bar ga ik nu uitdiepen. Ik was/ben namelijk altijd aan het zingen als ik aan het werk ben. Elk liedje wat mij bekend in de oren klinkt zing ik mee. Soms zacht, soms luidkeels en bij 1890 vorig jaar kreeg ik er regelmatig complimenten er over. Of zelfs “Daar zou je wat mee moeten doen!” haha. Dus ik wil als zingende barkeepster aan de gang. Je kunt me dus inhuren als zingende barkeepster. Hoe ik het precies ga invullen ben ik nu aan het uitwerken. Een plan de campagne aan het maken zeg maar. Snel dus meer hierover.


Genoeg voor nu om te lezen denk ik. En oh ja, in mijn agenda op mijn website staan alle optredens waar ik de komende weken sta. Dus vaar gezellig een keer mee met de MS de Jordaan of kom naar 1 van mijn openbare optredens zoals bij het wapen van Zandvoort bij de 30 (11de editie) op 25 maart. Daar sta ik weer samen met Mark. Of nog leuker boek mij gewoon voor een optreden!


Muzikale groetjes,

Gillyan

141 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page