"Sing like nobody is listening"

February 24, 2017

Gisteren mocht ik weer van een concert van Ruth Jacott genieten!

Wat kan die vrouw zingen zeg. Maar ook performen en dansen is haar niet ongewoon en daarnaast is ze ook nog eens zo grappig.

Met een nieuwe band, vooral jonge geweldige muzikanten dit keer, bracht ze oude hits, maar ook haar nieuwe repertoire is weer te gek.

Zelf zong ik vroeger Zon voor de maan en Mijn lief, nu zing ik vaak Leun op mij. Stuk voor stuk prachtige stukjes muziek. Maar haar snelle nummers zoals Hartslag, Vrij met mij, Vrede en nog meer zijn altijd nummers waarbij de heupen vanzelf gaan swingen.

En Ruth Jacott zingt en danst alsof er niemand in de zaal zit. Ik heb genoten en haar theatertournee Ruth is echt een aanrader wat mij betreft 🎤.

Omdat gisteren zo geweldig leuk was zit ik nu te luisteren naar mijn man op de radio (samen met Jarno), ondertussen zing ik een duet met Bebe Rexha - In the name of love in de Smule app 👏 en ga ik toch even naar The Voice Kids kijken.

Fijne vrijdagavond!

Muzikale groetjes van mij.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019