Aftellen!!!

April 16, 2017

Yes, nog 5 dagen en dan mag het gips er af. Jullie kunnen je vast voorstellen dat ik daar heel erg naar uit kijk (en mijn lieve man 😍 ook)!

 

Afgelopen donderdag was wel even schrikken omdat ik plotseling geopereerd moest worden aan een darmhernia. Gelukkig ben ik heel snel en adequaat geholpen door de huisarts en in het Slotervaart ziekenhuis door verplegend personeel en chirurg 👏

Na de operatie voelde ik me al een stuk beter zeg. Denk dat ik me nog nooit zo beroerd heb gevoeld als die dag 😔. 

 

Vandaag werd ik weer fijn wakker en ben ik me aan het voorbereiden op 26 en 27 april. Samen met Richard van Twiller, Justin Witte en nog meer staan we op Koningsavond en -dag bij Café de Twee Zwaantjes muziek te maken, te zingen en te genieten. Ik heb ook al mooi weer besteld ☀️☀️

 

Als jullie die dag toch in Amsterdam zijn, kom dan gezellig langs en zeg me even gedag. Kunnen we op de foto ook!

 

Als je Facebook hebt dan kom je via de link in het evenement terecht. Maar je kunt me ook vinden via www.facebook.com/gillyanlovestosing 🎤 en ik zou het super leuk vinden als je mijn artiestenpagina nog even een like geeft (mits je dat nog niet hebt gedaan natuurlijk 😊👍)

 

Muzikale groetjes van mij 💋

 

Koningsnacht en -dag 🎉🎤  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019