Ik ben er weer 🎤!

May 12, 2017

Het lopen gaat nog niet helemaal heel goed, maar stapje voor stapje gaat het elke dag weer beter. Volgende week 2x fysiotherapie om maar zo snel mogelijk weer de mobiliteit in mijn enkels en rechterknie terug te krijgen zodat ik weer lekker kan dansen tijdens mijn optredens.

 

Ondertussen krijg ik steeds meer leuke opdrachten, nu weer 10 juni. Ik mag zingen op een feest van iemand die 50 wordt en Peter als mijn vaste "geluids"man ❤️ die leuke en gezellige feestmuziek draait. Wij zijn een goed setje.

Deze opdracht kreeg ik weer door dat ik mocht zingen bij Chez Favié. Daar zat een gezellig en dankbaar publiek. Richard nog bedankt en alvast voor alles wat nog gaat komen qua opdrachten!

 

Muzikale groetjes van Gillyan

Hier samen met Richard bij Chez Favié 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019