10 jaar verkering vandaag❤️

May 27, 2017

Maar wel met de allerliefste en leukste man van de wereld, Peter!

 

Gewoon even een blogje over mijn kanjer, mijn steun en toeverlaat in goede en slechte tijden. En geloof me die hebben we gehad. Echter nu komen de 7 vette jaren haha.

Vorige week zondag nog hadden we opnieuw een fotosessie in bruidskleding. Hij had ons opgegeven via Facebook op een leuke post van Viviane Volders en we werden uitgekozen. Welke man doet dat nou? In ieder geval de mijne.

De sessie was te gek en we hebben al hele mooie foto's ervan gezien. De allerleukste komen nog, kan niet wachten!

De afgelopen week gewerkt en lekker een paar dagen vrij ivm Hemelvaart dus extra lang weekend met heerlijk veel zon! En een nieuwe voortuin erin door mijn lief met een beetje hulp van onze buurman Fred.

 

Binnenkort, 11 juni, sta ik weer bij Chez Favié in het Amsterdamse bos met Richard van Twiller, nu al zin in 🎤

 

Tot dan wellicht,

Muzikale groetjes van mij.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019