Talentenjachten 🎤

June 22, 2017

Lang geleden deed ik mee aan talentenjachten, soms wel 3 verschillende in 1 week. De allereerste keer dat ik ooit meedeed stond ik echt met knikkende knieën. Daarna werd het steeds makkelijker. Later probeerde ik Idols, X-Factor en The Voice, maar altijd bleven de zenuwen mij opbreken, want ik vergat daardoor soms zelfs mijn tekst.

Echter nu ik zoveel ben afgevallen voel ik me weer als een vis in het water op het podium en zijn de zenuwen nagenoeg weg, hoe fijn.

Bij het laatste feest vroegen zelfs meerdere mensen aan me: "Waarom doe je niet mee aan The Voice?" Hartstikke lief natuurlijk, maar ik krijg dan meteen van die deja-vu's dat de angst me naar de keel greep. 

 

Gisteren werd ik benaderd voor de SummerStar talentenjacht en ik dacht ik doe het gewoon. Dus ik heb ja gezegd en 14 juli is mijn eerste voorronde in café Glenn de Koning in Zaandam.

 

Ik ben benieuwd, maar het wordt vooral erg leuk 🎤. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019