Veel afgevallen, nieuwe stijl!

July 27, 2017

Ik dacht, ik geef me gewoon op voor de fotoshoot van Margriet: "Veel afgevallen, nieuwe stijl!" Je moest je verhaal met foto's opsturen naar bijgevoegd mailadres en dat heb ik gedaan. En wat denken jullie? Ik ben uitgekozen voor de fotoshoot en vrijdag 4 augustus gaat dat gebeuren.

 

Ik wilde eens iets heel anders dan mijn "normaal altijd zelfde stijl kleding", dus ik ben heel benieuwd wat ze voor me hebben uitgezocht. Ik had in mijn mail aangegeven dat ik regelmatig optreed en een professionele fotoshoot mij de uitgelezen kans lijkt om eens te kijken wat ik nog meer zou kunnen dragen tijdens het zingen.

 

Wordt vervolgd dus.....

 

Muzikale groetjes van mij,

Gillyan

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019