Passie en drive!

August 23, 2017

De afgelopen tijd heb ik ontdekt dat ik dat wel degelijk in mij heb. Het moest alleen extra aangewakkerd worden. Ik ben ondanks alles wat ik in mijn leven deed en bereikt heb, best wel afwachtend geweest. Zo van "Ach, ik zie het wel!" Maar dat was de afgelopen 2 jaar niet meer genoeg voor mij om vooruit te komen. In mijn zingen, met mijn afvallen en in mijn volwassen worden.

Vorig jaar en tot nu toe was dan ook heel druk, enerverend en vooral heel druk 😊.

Eigen single met videoclip, bijbehorende cd-presentatie met feestje, maagverkleining operatie en daardoor een veranderend zelfbeeld, vrijwilliger in het Inloophuis Wij-Allemaal en voor de PKU-vereniging. Een druk sociaal leven, 3 dagen in de week werken als office-manager, moeder, vrouw, dochter. Met altijd aan mijn zijde Peter 😘

 

Toen werd ik lid van Match Events en daarnaast schreef ik mij bij de KvK in als eenmanszaak. En toen kwamen er de opdrachten om te zingen. Steeds meer en mijn dank daarin gaat ook uit naar Richard van Twiller een lief mens met zijn hart op de goede plek en waarbij de gunfactor voor een ander, mij, groot is en die ik bij mezelf ook zo herken ❤️!

 

Nu genieten mijn liefde Peter, alle jongens, mijn moeder en ik van een welverdiende vakantie in Spanje. Hier kon ik eindelijk beginnen in het boek van Chantal Heutink Op hoge hakken in Afrika en wat een aanrader. Ze raakt me met haar schrijven, doorzettingsvermogen, vechtlust en liefde voor iets wat ze graag wilde doen en nog doet. Alsof ik er bij was en we hebben zelfs dingen gemeen ❤️

 

En terwijl ik deze blog schrijf krijg ik een aanvraag om te zingen op een huwelijksfeest 🎤.

Dus met meer passie en drive blijven oefenen, zingen en posten op social media, want dat werkt.

 

Muzikale en zonnige groetjes,

Gillyan

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019