Beroemd in....

October 19, 2017

...Purmerend, Amsterdam, Finland en Spanje :P!

 

Even zonder dollen, ik lig dus in elke boekhandel, supermarkt, benzinepomp, enz. in de schappen. Dat besef kwam net pas.

 

Het was al zo'n te gekke, warme dag in augustus toen ik de fotoshoot had. En het zou nog weken, maanden *zucht* duren voor "mijn Margriet" in de winkels zou liggen. En vandaag was het zover. Vorige week al een sneak preview in Margriet week 43 en wat zag ik: "Zelfs een fotootje op de voorkant!"

En vanmorgen kreeg ik al het eerste berichtje van een medewerkster van de Bruna in een PB-tje op Facebook: "Wat een leuk stuk in de Margriet van je... knap hoor"

Toen een appje van 1 van de andere dames, Vanessa, die ook zoveel was afgevallen en ook terecht trots is op haar foto's. Ze zijn zo mooi geworden, tenminste dat vinden wij, haha.

Wil je het stukje lezen en nog meer foto's zien ren dan snel naar de winkel ;)

 

Dus nu op naar beroemd zijn in Nederland, Finland, Spanje en wie weet waar nog meer. Ach dromen vind ik het allerleukste wat er is tegenwoordig, ik las het vanmorgen nog bij 365 Dagen Succesvol: Droom je leven met je ogen dicht en leef je dromen met je ogen open!

 

Ik ben op de goede weg en megatrots op wat ik tot nu toe bereikt heb. Privé, maar zeker ook met zingen en afvallen.

 

 

 

Muzikale groetjes,

Gillyan

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019