“Oh What a Ladies Night it was”

November 4, 2017

Gisteravond was het zover. Na 2 maanden op Facebook berichtjes zetten en delen, goodiebags vullen en mijn outfit geregeld te hebben gingen Peter (de enige man gisteren) en ik naar Brenda’s Petit Café. Met 2 auto’s want 80 tasjes, best grote, moesten ook mee.

Brenda, Romy en Maxine hadden alles onder controle en we kregen eerst nog een lekker soepje.

Daarna mijn outfit aan en nog even soundchecken. Geen spanning, vooral veel plezier maken en dat is gelukt.

 

Alle vrouwen die er waren genoten zichtbaar, dansten dat het een lieve lust was, dronken een wijntje, frisje of biertje en zongen keihard mee. Peter zei ook hoe leuk het is als iedereen reageert op een liedje dat ze graag willen horen 🎤

 

Enkele mannen die langs liepen wilden heel graag naar binnen, haha, maar nee ze werden geweigerd door de vrouwen. En dat vonden ze jammer natuurlijk! Er wilde er zelfs 1 een pruik opzetten 😉

 

Iedereen die geweest is kreeg een goodiebag mee en zeiden “tot de volgende keer”, “het was te gek”, “zo leuk”, “heel gezellig” en nog meer. Om nog eens over te doen dus 👏. En dat gaat natuurlijk gebeuren, wanneer? Houd Facebook in de gaten 🎤 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019