Rondje Mokum en ik!

November 12, 2017

Vandaag mijn eerste officiële optreden met dit geweldige ensemble vol leuke, lieve en talentvolle mensen. Rondje Mokum  mag vanmiddag de ouderen in Wooncentrum Buitenveldert een gezellige middag bezorgen en daar heb ik veel zin in! En mijn mannen gaan gezellig mee 😊

 

Op 10 en 17 december staan we in de Purmaryn en in het Rozentheater. Omdat Purmerend natuurlijk toch mijn thuishaven is, zou ik het te gek vinden als de zaal vol is, trouwens dat vinden wij allemaal super! Er zijn nog kaarten te koop via www.depurmaryn.nl 👍

 

Dit bericht mogen jullie natuurlijk zo veel mogelijk delen en hopelijk zie ik heel veel bekenden gezellig op 10 december!

 

Muzikale groetjes,

Gillyan

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019