Klaaswaal, Akkrum??? Scroll down for the English part 👍

November 13, 2017

Ik krijg elke dag bezoekjes op mijn site en daarvan verschijnt er dan een pop-up in mijn scherm. De afgelopen weken veel uit Amsterdam, Hoofddorp, Purmerend, maar ook steeds meer onbekendere plaatsnamen zoals Klaaswaal, Akkrum en Heteren bijv. Ook heb ik al meerdere keren Mountview, CA (USA) voorbij zien komen 😁.

 

Ik vraag me dan toch altijd af wie dit zijn en of ze me misschien wel willen boeken? En wat ik nou super leuk zou vinden; als ze een berichtje in mijn gastenboek achterlaten!

Dus vertel wie je bent, waar je vandaan komt en hoe je op mijn website terecht bent gekomen. Daar ben ik zo nieuwsgierig naar!

 

And now in english!

I get visitors on my website every day and I get a notification on my mobile. The last couple of weeks from Amsterdam, Hoofddorp, Purmerend but also unknown places like Klaaswaal, Akkrum and Heteren. Also a few times someone from Mountview, California 😁

 

And I’m always wondering who these people are and if they maybe want to book me for a gig? But what I would really like, just leave a message in my guestbook (gastenboek in Dutch)! Tell me who you are, where you from and how you found my website. I’m just curious to get to know you 😉

Greetings,

Gillyan

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019