Wat een weekend 🎤🤶🏻

December 11, 2017

Het was een leuk, gezellig, soms emotioneel en muzikaal weekend. Met veel bekenden, familie en vrienden hebben Peter, Dylan en ik het voorbije weekend tot een memorabele gemaakt ❤️.

Eentje voor in de boeken en toch miste ik ook een paar lieve mensen. 

 

Er vielen soms tranen omdat ik juist die personen op dat moment miste en ik geraakt werd door een zin, een mooi gezongen lied of juist door degene die het zong en die zelf even een traan moest wegpinken en daardoor niet verder kon zingen. Dat raakte mij, de anderen van het koor van Rondje Mokum, de muzikanten en ook het publiek wat gisteren aanwezig was in De Purmaryn

Morgen mag ik een lieve dierbare een laatste eer bewijzen en zal ik zingen op haar uitvaart. Dat doe ik met alles wat ik in me heb ❤️ 

 

 

Liefdevolle en muzikale groetjes van mij.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019