Bijna 2018 💥🎤

December 31, 2017

Wat een geweldige zangeres is Adèle toch. Net weer haar geweldige concert uit november 2015 gekeken. Wat kan ze toch fantastisch zingen, ze raakt me, ontroert me, is grappig. En ik voel wat zij voelt als ze na haar openingsnummer Hello, zingt dan weer voor het eerst na 4 jaar voor een overvolle zaal in New York, van opluchting haar tong uitsteekt en dit ook verwoord. Tranen schieten meteen in mijn ogen, want dit is zo herkenbaar als zangeres.
Dat je een mooi lied zingt, vooral voor het eerst live of na een lange tijd, en dat dat heel goed ging.


Eergisteren keken we naar de Top2000 a gogo en daar hoorde ik voor het eerst in mijn leven Beth Heart zingen en was een instant fan. Zag ik de volgende dag een post van mijn lieve vriendin Joki over deze zangeres en wat zij schreef dat had ik ook gevoeld. Komend jaar gaan we haar gewoon live horen en heb daar heel veel zin in.

Sowieso wordt 2018 een heel muzikaal jaar voor mij. Eerst word ik vrijdag nog geopereerd, maar vanaf eind januari ga ik weer lekker veel zingen. Alleen, met Rondje Mokum, met Joki, met Peter, met Mark, met Ivonne en wie weet wel met Ruth Jacott 😊😜
I have a dream, and dreams do come true!

Ik wens iedereen een gezellige jaarwisseling en een prachtig mooi en muzikaal 2018! Heb lief en geniet van elke dag!

 

 

Muzikale groetjes van mij,

Gillyan ❤️

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Trots op Peter

November 29, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

November 29, 2019

November 22, 2019

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019