Wat een geweldige start van 2018!

January 3, 2018

Inmiddels is het 3 januari en zit ik nog steeds na te genieten van mijn optreden met Ruth Jacott!

Op 1 januari wenste Purmerend elkaar op de koemarkt een mooi, gezond, liefdevol, sportief, muzikaal, enz 2018.

Er waren veel bekenden en natuurlijk live-optredens van John Keijer, Omar, een goede band en als klapper Ruth Jacott.

 

In mijn vorige blog scheef ik al over duetjes met zangeressen en zangers en daartussen stond ook Ruth Jacott. De anderen heb ik al vaker mee gezongen, maar met de beste zangeres van Nederland nog niet! Op een volle koemarkt stonden we met een paar lekker vooraan en toen startte ze Leun op mij in.

Wat ik niet zag, en wat wel gefilmd is, was dat achter mij 4 vingers op mij wezen en zelf stond ik met mijn handen gevouwen of ik alsjeblieft even met haar mocht zingen. En zo geschiedde...

Wat een ervaring, zo gaaf, te gek, cool, fantastisch. Echt een droom kwam uit!

En wat een vakvrouw, 1 brok positieve energie, wow!

 

Mijn volgende doel, de 5de Topper worden dit jaar. De Toppers zijn op zoek naar nog iemand en ik heb me opgegeven, dus ik stuur het het universum in en zie wat er gebeurd!

 

Vooral geniet ik van alles wat er op mijn pad komt en ga verder met leuke liedjes uit te zoeken om mijn repertoire nog meer uit te breiden en heb samen met mijn lief een nederlandse tekst geschreven gisteren op een nummer wat al heel lang in mijn hoofd zit om dat in het Nederlands uit te brengen. Wordt vervolgd...

 

 

Muzikale groetjes,

Gillyan

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019