Leun op mij ❤️

January 5, 2018

Gisteren kreeg ik nog een cadeautje in mijn mailbox van Anneke Beumer. Toen ik deze foto’s zag pinkte ik wel een paar traantjes weg. Wat een prachtige herinneringen van dit voor mij zeer speciale optreden met Ruth Jacott. Samen Leun op mij met haar te mogen zingen op de Koemarkt in Purmerend maakte het cirkeltje rond privé en 1 van mijn grootste dromen waar!

In december 2015 zong ik in het Glazenhuis op de Koemarkt, mijn eerste eigen lied I Wanna Know voor het eerst live voor een paar mensen, maar ook Leun op mij.

Voor het huis stonden Peter, Renata, Annette, Katia, Esther, Cees op een rijtje en met armen om elkaar mee te zingen. Want dat was inmiddels het lijflied van mij geworden voor het Inloophuis Wij-Allemaal, waar Renata directeur was en ik inmiddels samen met Peter en Annette vrijwilligers.


Afgelopen december is de allerliefste Annette helaas gaan hemelen en op haar uitvaart heb ik dit nummer als laatste eer aan haar mogen brengen.
En nog geen maand later zing ik dit met de beste zangeres van Nederland voor een overvolle koemarkt.


Ik weet zeker dat Annette dit geregeld heeft en van bovenaf mee keek ❤️ 

 

 

 

 

 

 

Muzikale groetjes van mij,

Gillyan

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019