Genieten met een grote G!

February 5, 2018

De G van Gillyan? Ook, maar vooral genieten. Genieten van mijn gezin; van Dylan die weer helemaal in zijn hummetje is en we zo blij zijn dat ie naar deze school is over gegaan.

Genieten samen met Peter tijdens een avondje uit eten bij ons favoriete restaurant Jo & Co met alle jongens.

Genieten van het Zondagmiddagpodium in Heel Europa, waar de meesten gewoon lekker luisterden naar wat ik zong, maar ook van degenen die bij alle liedjes op de dansvloer stonden. Zelfs als het langzame liedjes waren. En dan donderdag in de Amandelbloesem, waar ik ook genoot van de lieve mensen die luisterden en dansten en waar ik hopelijk weer mag terugkomen. En zaterdag in de Eersteling waar we speciaal voor Ramon Sandbergen kwamen, want die stond in het voorprogramma van Lange Frans. Maar die na 2 zinnen gezongen te hebben de muziek stopt en zegt: “Ik heb echt te veel last van mijn keel, het lukt me niet. Gelukkig is mijn vriendin Gillyan binnen en die is hopelijk bereid om even voor me in te vallen.” Vooraf zei Ramon wel tegen me: “Gil ik heb misschien zo even je hulp nodig.” Ik dacht gewoon even een paar zinnetjes meezingen 😜, maar opeens stond ik gewoon voor een overvolle De Eersteling heerlijk te zingen. Heerlijk gewoon en Ramon bedankt voor deze kans 😘! En na al mijn optredens de afgelopen week kreeg ik zoveel mooie complimentjes van de aanwezigen ❤️ dat is zooo genieten, echt gaaf!

En de week gisteren bij onze vriendin Shirley afgesloten met goede gesprekken en heerlijk eten!

 

Op naar 23 februari waar ik in Flavourtown in Develstein (Amsterdam) Up Close & Personal een uur mag zingen voor hopelijk weer leuk publiek. Wie komt er dan gezellig? Klik op de link als je erbij wilt zijn en koop via deze link een kaartje 🎤

 

Muzikale groetjes,

Gillyan

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019