Ladies Night Disco!

February 28, 2018

De eerste editie begin november was zo’n succes dat we het gewoon nog een keertje gaan doen. Naderhand kregen we hele leuke reacties en de afgelopen tijd regelmatig de vraag “Wanneer is de volgende Ladies Night?”

 

Dus twee weken geleden met Brenda van Brenda’s Petit Café weer een nieuwe datum geprikt. 30 maart van 20:00 tot 1:00 is het zover!

De kaarten kosten dit keer € 10,- per stuk en daarvoor krijg je 1 consumptie en er komt een mystery guest optreden 🎤. Natuurlijk zal ik ook weer wat deuntjes ten gehore brengen en Peter zal de avond weer muzikaal tot grote hoogtes brengen!

 

En wat ook super leuk is?

Kledingverhuur bedrijf Go Incognito uit Purmerend is wederom sponsor van onze Ladies Disco Night. Zij verhuren speciaal voor ons de leukste disco outfits tegen een gereduceerde prijs! Zie jij jezelf al lopen als de disco queen of met jouw vriendinnen als Prince, Michael Jackson, Madonna, YMCA of verzin het maar en zij verhuren het wel. Hoe gaaf is het als iedereen verkleed is op deze avond, zo maken we er met z’n allen echt iets speciaals van! Op vertoning van jouw entree kaart kan jij voor een super voordelige prijs een geweldig kostuum huren. En weet je wat nog leuker is? De leukste outfit wint een heerlijke fles bubbels tijdens de ladies night!!! 

 

De kaarten zijn verkrijgbaar bij Brenda’s Petit Café of bij mij!

En wees snel want vol is vol 🎉🎤

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019