Spannende tijden!

April 6, 2018

Er komende spannende tijden aan want ik ga de studio Music Experience in, en een super te gek en vrolijk nummer opnemen. Het bestaat al in het Engels, maar Peter en ik hebben er een Nederlandse tekst op geschreven en wij denken dat dit gewoon een hit is :D. Houd mijn YouTube kanaal in de gaten en natuurlijk Facebook en mijn website. Ik zou het trouwens te gek vinden als jullie je abonneren op mijn YouTube kanaal.

 

De afgelopen weken heb ik het lekker druk gehad. Niet alleen met mijn fulltime job bij Parentix, maar vooral ook met zingen. De Ladies Night bij Brenda's was weer gezellig met hele leuke vrouwen en onze Mystery Guest Mark Meijer kwam ook nog even zingen. Peter had zijn maatje Erwin, samen vormen zij het duo PeeR, meegenomen. Even heerlijk disco draaien en mixen.

 

En dan afgelopen maandag 2 april, 2de Paasdag. Wij, Dylan, Peter en ik mochten met Joki Beerendonk mee in haar Canta. De Canta KaraJoki is helemaal gepimped, iedereen heeft een steentje bijgedragen, vrijwillig en gratis, zodat zij voor de Stichting Alzheimer geld in kan zamelen. Want daarom is het Joki te doen. Zoveel mogelijk geld ophalen en dat doet ze door iedereen in haar Canta uit te nodigen. Voor € 13,- per liedje mag je een ritje maken en ze gaat dan live op haar Facebookpagina. Later wordt het filmpje ge-edit en dat komt dan op YouTube (hoeft niet als je dit niet wil trouwens). Wij drieën hadden een geweldige middag in Amsterdam West (de buurt waar Peter en ik zijn opgegroeid) samen in de Canta. Het laatste ritje gingen we zelfs met z'n drieën mee. Deze filmpjes kun je vinden via Dylan, Peter, Gillyan, gezin Niesen. Maar ook hele leuke foto's zijn er gemaakt. Die van Dylan is inmiddels bijna 6000 keer bekeken, hij deed het geweldig.

 

Zondag mag ik weer met Rondje Mokum zingen, en kaarten voor 10 juni zijn vanaf heden te koop via info@rondje-mokum.nl.

 

Iedereen een heel fijn en muzikaal weekend.

 

Groetjes,

Gillyan

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019