"Tongen in Purmerend!"

April 24, 2018

Oftewel Sliptong eten in 11 deelnemende restaurants in Purmerend.

 

Dit evenement werd vorig jaar bedacht door de Stichting Vrienden voor Purmerend. Circa 450 eenzame en kwetsbare inwoners van Purmerend werden uitgenodigd om een sliptongmaaltijd te nuttigen bij een aantal restaurants in het centrum van Purmerend, welke zich hiervoor belangeloos beschikbaar hadden gesteld. Dit evenement werd mogelijk gemaakt door diverse sponsoren en de gemeente Purmerend.

 

Mij werd begin januari gevraagd door Ron Mulders of ik de invulling van de artiesten voor de restaurants gelegen op de Koemarkt wilde doen. Natuurlijk wilde ik dat, wat een te gekke uitdaging. Eerst 7 en daarna 8 zangers en zangeressen werden door mij benaderd of ze deze avond muzikaal wilden omlijsten. Na heel wat mails, appjes en de nodige telefoontjes maakte ik een planning. Gisteravond was het zover. En wat een feest was het. Super leuke reacties van iedereen die aanwezig was en dat geeft een geweldige energie kan ik zeggen.

 

De artiesten: Richard Grand, Mark Meijer, Ivonne van Hattem-Tongeren, Ruud Versteeg, Diny Boots, Mokumse Danny Theunisz, Stefan van Heijningen en ikzelf dus. Volgens mij was het alleen maar heel erg leuk.

We hebben nog heerlijk met z'n allen gegeten nadien bij Restaurant Spijkerman, goed verzorgd en geregeld door SVvP, maar vooral ook heel gezellig.

 

Volgend jaar, hoorde ik gisteren in de wandelgangen, gaan ze voor 1000 couverts. Wauw! Daar hoop ik dan weer een steentje aan te mogen bijdragen.

 

Echter in de tussentijd ben ik natuurlijk gewoon te boeken voor een optreden en met Gillyan Events kan ik ook uw gehele feest verzorgen.

 

Muzikale groetjes,

Gillyan

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019