Wauw, mijn inbox ontploft!

June 13, 2018

Ik had al zo’n geweldige zondag met Rondje Mokum in het Rozentheater afgelopen zondag, wat een heerlijke middag met gezellige mensen. Mijn Telkens Weer en Amsterdam zongen heerlijk weg en ik kreeg mooie complimenten en dat is toch wel heel leuk als je zo met je passie bezig bent.

 


Mijn nieuwe single die wordt vrijdag gereleased en dat vind ik best spannend. De clip is af en de foto’s zijn gemaakt. Linkjes staan bijna klaar en dan 👏😊. Nog heel even geduld!

En dan zonet, eigenlijk wilde ik naar bed gaan, krijg ik 5 aanvragen voor optredens op de MS De Jordaan de komende weken van Petra. Hoe gaaf is dat?! De eerste keer een paar weken terug vond ik echt zo leuk, en nu mag ik er gewoon nog een paar doen. Ik val in voor Nancy en dat doe ik heel graag 😉

Kijk in mijn agenda voor de data dat ik er mag zingen of op www.msdejordaan.nl voor een andere datum, want je moet echt een keer mee geweest zijn.

 


Nog 2 daagjes en dan “Kom hier en dans met mij”!
 

Muzikale groetjes,

Gillyan

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019