Liefde ❤️

July 29, 2018

Afgelopen maanden waren in ons gezin enorm druk, hectisch, emotioneel, maar altijd vol liefde.
Liefde voor het leven, liefde voor het zingen, liefde voor familie, liefde voor onze “bonus”kinderen, zelfs liefde voor mijn werk.
Maar vooral zag ik veel liefde voor mijn schoonmoeder. Peter zijn moeder is op 24 juli gaan hemelen na een kort en zwaar ziekbed. En wat een emotionele tijd is dat geweest.
Terwijl wij afgelopen zaterdag op een bruiloft mooie en leuke liedjes zongen en draaiden, was er in ons achterhoofd het besef dat het niet lang meer zou duren. Maar vooral ook de herinneringen aan ons lieve moedertje.
30 juli nemen we afscheid van haar met mooie en lieve liedjes die zorgvuldig door haar en haar 5 kinderen zijn uitgekozen.
Peter heeft daarna de volgorde gemaakt en ook dat heeft ie weloverwogen gedaan. Na dat gedicht komt dat liedje, als hij of zij heeft gesproken hoort daarna dat liedje. En af en toe bij het luisteren pinkte hij een traantje weg.
Want dat doet muziek.
Ik mag het elke keer ervaren als ik ergens optreed, maar morgen mag ik luisteren naar de “liefjes” die mijn schoonmoeder zo mooi en leuk vond.

Ik ga haar koesteren, en draag haar gesprekjes in mijn hart mee, want ze werd ook voor mij een moeder de afgelopen 11 jaar ❤️ 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019