Zingen is een passie

August 13, 2018

De afgelopen maand mocht ik veel zingen, yes.
 
Er werd een vlog gemaakt door mijn werkgever Parentix over "De hobby van een Parentixiaan", ik dus en dat is zo leuk geworden.
 
 
 
Na de bruiloft van Jasper & Fleur bij het Twiske Paviljoen kreeg ik een super leuk promo filmpje, gemaakt door Arnold Bank, toegestuurd, zo blij mee. En van een bruiloft komt een bruiloft zeggen ze toch. In ieder geval kwam er een bruidspaar in spé naar me toe voor een visitekaartje, dus wie weet.
Het Twiske Paviljoen was ook enthousiast, dus daar mocht ik ook visitekaartjes brengen.
 
Ik stond ook te zingen op het geweldige podium van de Lellebel op 4 augustus jongstleden. Wat een mensen en wat een gezelligheid. Ik kreeg een filmpje toegestuurd van Debbie de Witte waar ik Leef zing, echt te gek om dat te zien!
 
En natuurlijk niet te vergeten de MS de Jordaan. Deze boot met geweldig leuke hardwerkende collega's is echt een feest om op te zingen, elke keer weer. Samen met Eddie Visser en Peter, die ons geluid doet, maken we er ook een feest van.
Wil je een keer meevaren? Kijk dan in mijn agenda op mijn website wanneer ik zing en klik dan bijv. op 15 september Amsterdamse Muziekvaart, voor meer info en beschikbaarheid.
 
De komende tijd zal ik nog meer video's uploaden op mijn YouTube kanaal, dus wordt abonnee en klik het belletje aan zodat je een berichtje krijgt als ik er iets heb opgezet! Dat vind ik leuk.
 

 

 

Muzikale groetjes van mij,

Gillyan

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019