“Never a dull moment”

November 22, 2018

Dat zeg ik best vaak en hieronder beschrijf ik een weekje Gillyan! 


5 november:
Ik ben vandaag vrij van mijn werk want het item “Fit met Davy” voor Koffietijd wordt in mijn huiskamer opgenomen. Ik breng eerst Dylan naar school en haal wat lekkers voor de mensen die straks komen. Een cameraploeg, Amber van productie en planning en Davy zijn er precies op tijd en ik moet gewoon echt aan de bak met de oefeningen die hij voordoet, haha. Om half 12 zijn we klaar. Het wordt uitgezonden op 7 januari (onder voorbehoud van wijzigingen in de planning natuurlijk). Dus houdt mijn Facebookpagina in de gaten.
Peter komt daarna thuis met het nieuws dat zijn contract per 11 december niet verlengd wordt, dat is wel een tegenvaller. We hebben het over de gebeurtenissen in ons leven die we nu meemaken en waar we emotioneel over zijn. We verwerken dit op ons eigen manier.
Die avond rijd ik naar Nancy om mijn muziekkeuze voor de MS de Jordaan te bespreken en hier en daar te updaten, dat is een work in progress.


6 november:
Op dinsdag mag ik thuis werken. Na mijn uurtjes voor Parentix komt Susan langs om de administratie en de te nemen stappen voor Rondje Mokum te bespreken. Wij samen en John Spoel zijn inmiddels officieel het nieuwe bestuur van dit leuke koor.

7 november:
Ook vanmorgen werk ik thuis (trouwens elke dinsdag en woensdag 😉).
Vandaag krijg ik de eerste zangles van Kelvin Muis bij de Babette Labeij Music Academy . Ik kreeg meteen een geweldig leuke oefening van hem die ook meteen hoorbaar was (zei Peter). En bedankt Petra voor de 2 zanglessen, ik denk dat ik er nog een paar achteraan doe!

8 november:
Een lange en leuke werkdag op kantoor en de avond lekker vrij!

9 november:
Ik werk 32 uur bij Parentix, dus nadat ik Dylan naar school heb gebracht (zoals bijna elke ochtend 😉) rijd ik weer naar kantoor.
Deze vrijdagavond heb ik een muziekvaart met Eddie op de MS de Jordaan.
Om half 5 rijd ik weg van kantoor en ben om 5 uur op het “schip”. We maken er weer een feestje van.
Mijn moeder, tantes, nicht en man varen ook mee, zo gezellig! Jeroen Man, van het NKT, is ook aan boord met zijn zus, man en ouders. De laatste zijn 50 jaar getrouwd ❤️
Het was heel gezellig, want er was weer heel wat dat gevierd werd vanavond.
Na de vaart zitten we bijna altijd met de hele bemanning nog even wat te drinken, te kletsen, een happie te doen en vooral wordt er veel gelachen!

10 november:
Om middernacht ben ik jarig. Er wordt luidkeels gezongen, en ik krijg een cadeautje van Eddie, mijn wederhelft op de boot. Samen zingen wij de muziekvaart als Luc er niet is. Daarna rijden Peter en ik naar huis en gaan om 2 uur pas naar bed.

Dezelfde dag als we weer wakker zijn maken we ons klaar om te gaan feesten. Eerst gaan we naar De Eersteling waar Sanny & Wim, de ouders van Mark en Barbara, hun 50-jarig huwelijksfeest vieren. Dat waren ze al op 31 oktober, maar vieren het op mijn verjaardag dit keer. Mark en ik zingen (Peter doet ons geluid), er wordt gedanst, gelachen, gepraat en vooral, het leven wordt gevierd.
Er is heerlijk te eten ook verzorgd door Brandt in de Keuken van Michel Brandt.

Om een uur of 19:30 uur gaan we naar het volgende feest. John Spoel is een paar dagen eerder 80 geworden en ook dat wordt gevierd.
Een half jaar eerder kregen we al een uitnodiging en ik had al besloten dat ik mijn eigen verjaardag niet zou vieren.
Samen met Dylan zing ik “Leef”. We traden voor het eerst samen op voor publiek. Voelde me trots op die lieverd van ons.

En er waren nog meer lieverds op het feest, het was erg gezellig 🎉

 

 11 november:
We hoefden helemaal niets vandaag, dus ook bijna niets gedaan 💖

Muzikale groetjes,
Gillyan
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019