Let it sing! Let it glow! Let it love!

December 12, 2018

December is van oudsher een feestmaand, want Sinterklaas en Kerst worden dan altijd in deze laatste maand van het jaar gevierd. Ik heb het altijd best veel Feestdagen in een te korte tijd gepropt gevonden. En toch doe ik er ook vrolijk aan mee. Hoewel nu dat Dylan niet meer in "Sinterklaas" geloofd gaat de eerste feestdag grotendeels aan ons voorbij dit jaar. Dat geeft wat lucht, haha.

 

Ik mag deze maand ook weer veel zingen. Op de MS de Jordaan, samen met Eddie Visser wat altijd een feestje is. Maar ook aanstaande zaterdag op de Kesmarkt wat georganiseerd is voor een goed doel door Kesbeke <3 en wat ik een paar keer per jaar graag belangeloos doe (voor een goed doel zingen).

 

Afgelopen zaterdag 8 december vierden we dat mijn man Peter 50 jaar is geworden, wat een feest was dat. Er werd gezongen, allemaal cadeautjes van zangeressen en zangers die inmiddels goede vrienden van Peter en mij zijn geworden, door Joki, Ramon, Diny, Chris, Ivonne en Mark, nogmaals dank jullie wel. Dankzij jullie is het echt een knalfeest geworden. En natuurlijk alle gasten, jullie gezelligheid maakte het allemaal af. En DJ R.U.E.T. Thanks Erwin je maakte er nog een heerlijk dansbaar laatste uurtje van.

 

 

 

 

 

Maar ook staan we deze maand stil bij alles wat ons dierbaar is en van wie of wat we afscheid hebben genomen dit jaar <3. En we zien wel wat er zo maar op ons pad komt in 2019.

 

1 ding weet ik inmiddels wel heel zeker, heb LIEF en LEEF! Geniet van de eerste sneeuwvlokken (misschien al dit weekend), van elkaar, je kinderen, je familie, vriendschap en weet dat vandaag de dag is dat je er mag zijn.

 

Fijne feestdagen en een geweldig gezellige jaarwisseling.

 

Muzikale groetjes,

Gillyan

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019