Hoe heet ik? Gillyan!

January 6, 2019

“Hallo, ik ben Gillyan”! “Hoe zeg je?”, “gewoon Gillyan of Gill dus.”
Peter zegt ook vaak als ik moet optreden, vlak voor ik op moet “Stel je zelf wel even voor!” En ik bedenk me dan, hoe leg ik mijn naam uit, want ik moet het dan altijd spellen 🤔🥴, ik heet namelijk geen Ellen of Peter 😂.
Daar heb ik nu iets leuks voor gevonden en dat moet me helpen in mijn zichtbaarheid, binnenkort meer.

Mijn naam is altijd een uitdaging geweest voor sommige mensen om het goed te schrijven, en nog. Regelmatig lees ik in communicatie, appjes of mails Gillian, Gyllian, Gilliyan, Gilyan (de laatste versie is overigens zoals ik officieel ingeschreven sta in het geboorteregister, ooit een foutje van mijn vader 😜) en nog meer verbasteringen.

Ik kan er niet aan wennen om mijn naam verkeerd geschreven te zien staan, gek hè. Ik denk dan: “hoe kun je dat nu niet goed schrijven?” Zeker als mijn naam in de handtekening of in een blog er bij staat!
Maar de laatste tijd is het nog belangrijker voor me, want mijn website of informatie wordt gevonden door de juiste spelling van mijn naam en dat betekent een boeking meer misschien 😉👏🏻

Dus bij deze, het is Gillyan. Ik zou het zo fijn vinden als je het goed schrijft 😉. Dank je wel alvast.

Gillyan 🎤 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019