Laat je zien!

February 5, 2019

 

De afgelopen maanden mocht ik veelvuldig optreden. En vaak komt van een leuke feestavond weer een nieuwe boeking. Mijn geluid wordt steevast gedaan door mijn man en daar ben ik super blij mee. 


Daarnaast laat ik mezelf goed zien. Exposure op social media, maar ook in de krant (Purmerend op Zondag) en zelfs op tv bij Koffietijd jl. 21 januari. Dat laatste was “nog” niet zingend, maar in een sportief item, maar dat zingende heb ik wel het universum ingegooid, dus wie weet. Ik roep het, schrijf het zelfs op in een blog en voila, een paar dagen later sta ik bijv. op het podium met Ruth Jacott (1 januari 2018 ❤️)!
En zo gaat het het afgelopen jaar steeds. Ik geloof in mezelf en wat ik kan en dat maakt dat ik niet meer nerveus ben als ik optreed.

Onlangs heb ik een social media frame aangeschaft. En daar heb ik een leuke WIN-ACTIE aan gekoppeld. Hieronder de spelregels:

“Wil jij kans maken op een verzorgde feestavond van 4 uur? Deel dan jouw foto met mijn Instagram Social Frame op jouw tijdlijn. De foto maak je bij 1 van mijn optredens.
Op 1 mei om 21:00 uur verloot ik de prijs onder een ieder die die foto tagt en deelt en op social media mijn pagina liked.

1. Like Gillyan (lovestosing) op Facebook, Instagram of LinkedIn (of alledrie 😜)
2. Tag in de foto met Gillyan (@Gillyanlovestosing) en #GillyanEvents
3. Deel jouw foto met mijn frame en tag minimaal 2 vrienden met wie je dit feestje wil vieren.

Muzikale groetjes,
Gillyan”
Ik heb al 3 mensen die er aan meedoen. Hoe leuk! Maar er kunnen nog meer bij natuurlijk 😊👍🏻🎤 

De komende tijd ga ik in-ears (zie foto) aanschaffen, vanmiddag de eerste afspraak om ze aan te laten meten. Bij veel publiek, die ook nog eens gezellig meezingen, hoor ik mezelf niet altijd even goed de laatste tijd en daar moet verandering in komen. Dus nu nog professioneler met een goed geluid in mijn oren, zo’n zin in. 

 

 

En wat een leuke aanvragen en boekingen heb ik weer mogen ontvangen de afgelopen week, super blij mee.

Een mooie fijne dag/week/maand alvast.

Muzikale groetjes,
Gillyan 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019