8 aanvragen om te zingen!

May 11, 2019

Wauw, echt te gek, gewoon 8 aanvragen de afgelopen week. Dat vind ik heel veel, heel leuk en gewoon te gek. Het betekent ook dat ik graag gehoord word. Er zitten er zelfs al 2 voor 2020 bij.

 

Het wordt een korte blog. Ik heb vanmorgen eerst de bootcamp, gegeven door Maxime Bloemberg, meegedaan met 10 leuke deelneemsters en daarna meteen door voor een muziekvaart voor de 80-jarige Harry op de MS de Jordaan. Ik heb een beetje teveel gedaan en nu heb ik een dikke knie. Komt goed, want volgende week een drukke week. Net als de afgelopen weken en de weken die komen gaan.

 

Afgelopen woensdag heb ik 4 demo's opgenomen in studio Music Experience met Richard en dat ging voorspoedig. Binnenkort zet ik de demo's op mijn website. Plannen om een nieuwe single op te nemen zijn in de maak.

 

Volgende week zaterdag, 18 mei, neem ik dus plaats in het hokje van 1 bij 2 meter voor Free a Girl. Ik heb mijn doel gehaald en ga nu voor het maximale wat ik kan binnenhalen.

Inmiddels is ook de veiling geopend en ik heb er een paar leuke items op staan. Bied je mee?

 

Muzikale groetjes en voor alle "bonus" moeders een fijne Moederdag morgen.

 

Gillyan

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019