De Jantjes

August 12, 2019

Ik ga auditie doen voor een amateur toneelgezelschap, wel een klein rolletje of gewoon het ensemble hoor, haha.

 

Ik zag een post op Facebook van mijn goede vriendin Joki Beerendonk afgelopen vrijdag. Ze had een paar weken geleden ook gepost dat zij auditie had gedaan voor de musical "De Jantjes" van Stichting Nederlied en toen dacht ik al: "Dat wil ik nou ooit nog eens doen!"

Dus ik reageerde onder haar berichtje: "Peter, zullen we ons aanmelden?" en die reageerde dat hij dat al had gedaan, haha. Dus ik ook de stoute schoenen aangetrokken en me aangemeld. De volgende morgen had ik al antwoord. Aanstaande zondag mag ik auditie komen doen.

Nu heb ik al eerder geschreven dat ik audities heel spannend vind, maar nu, ach wat kan me gebeuren. Ik kan zingen en acteren kan ik leren, toch?! Dus ik ga ervoor.

 

Duimen jullie voor me, het lijkt me namelijk zo leuk.

 

Muzikale groetjes,

Gillyan

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carpe Diem

October 21, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

October 21, 2019

August 12, 2019

July 20, 2019

May 31, 2019